Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşları ramazan ayında kurulan kardeşlik sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Başkan Kurtulan, vatandaşlara iftar servisi yaptı.
Ramazan ayının manevi atmosferinin vatandaşlarla paylaşıldığı iftar yemeklerinin ikincisi Lalaşahin Mahallesi’nde düzenlendi. Pazaryeri’ndeki iftar yemeğinde 500 kişiyle birlikte oruç açan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşlarla sohbet ederek iftar servisi yaptı.
Ramazan ayını çeşitli sebeplerle yaşayamayan mazlum coğrafyalara el uzatan bir milletin ferdi olduklarını ifade eden Başkan Kurtulan, "Ramazan berekettir, sağlıktır, paylaşmaktır. Türk Milleti’nin yüzyıllardır sürdürdüğü paylaşma ve dayanışma geleneği Ramazan’da daha güçlü bir ulviyet kazanıyor. Bu güzellikleri Mustafakemalpaşalılarla yaşamanın mutluluğunu duyuyoruz. Etrafımızdaki ateş çemberinde bu milleti savunan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Biz bir oldukça, birlik tohumunu kaybetmedikçe geleceğimiz daha parlak olacaktır. İnşallah bu güzellikleri bayramla taçlandıracağız" dedi.