BURSA (İHA) Üyelerine ve sağlık çalışanlarına önemli hizmetler sağlayan Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) Başkanı Metin Altundal, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti.
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Bursa Sağlık Çalışanları Derneği Başkanımız Metin Altundal ile bir araya geldik. İlçemizde bu arkadaşlarımız hangi konulardan yararlandırılabilir. Bu konuları görüştük bu çalışmalarımızın neticesinde ilçe nezdinde yapacak olduğumuz projelerin hayata geçmesiyle buradaki sağlık çalışan personelimizin de çok daha farklı bir konumda olması söz konusudur. Devlet hastanemizin de artık müteahhit firma ile karşılıklı sözleşmelerin imzalanması aşamasına gelmesi ise ilçemiz için önemli bir konudur. Hastanemizin hayata geçmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hastanemizin temelini attıktan sonrada tüm çalışan personelimizin farklı imkanlar ile karşı karşıya getirilmesi onların rahatlatacaktır. Hem de yerelde bize düşen görevlerin yerine getirilmesi anlamında rahatlık sağlayacaktır. Bu ziyaretlerinden dolayı ilçem adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) Başkanı Metin Altundal, “Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e teşekkür ediyoruz. Yenişehir Bursa’mıza en yakın ilçelerimizden birisidir. Bugüne kadar hem dernek olarak hem de diğer anlamlarda Yenişehir’e hizmet edildiğini düşünenlerdeniz. Yenişehir inşallah bundan sonra da hak ettiği en iyi yerlere gelecektir. Bu anlamda kendilerini ziyarete geldik. Diğer ilçe ve illerde son derece modern hastanelerin olduğunu neden bunun Yenişehir ilçesinde olmadığını da kendi kendimize soruyorduk. Fakat Başkanımız bugün bunun müjdesini bizlere verdi. Yakın zamanda 75 yataklı bir hastanenin yapılacak olması bizleri çok mutlu etti” dedi.
(BUSAD) Başkanı Altundal, "Bizler dernek olarak bugüne kadar üyelerimize ve sağlık çalışanlarımıza menfaat sağlayacak işlerde bulunduk. Yenişehir’de de sağlık çalışanlarımız için ne yapabiliriz. Onlara nasıl katkı sağlayabiliriz. Bu konuda da Yenişehir’in gelecek vaat ettiğini bildiğimiz için bu konuları başkanımızla görüşerek sağlık çalışanlarımıza destek olmak için kendisiyle bir araya geldik" şeklinde konuştu.