Bursa’da, Uludağ yolunda 12 bin metrelik alanda hizmet vermeye başlayan Göçmen Park Tesisleri, yüzde 100 doğal ürünleri ve eşsiz şehir manzarası ile Bursalıların yeni gözde mekanı oluyor.
Dağ yolunda, 4 bini restoran olmak üzere 12 bin metrekarelik kullanım alanına sahip tesis, 500 kişiye hizmet verebiliyor. Tesiste restoranın yanı sıra oyun parkları, hayvanat bahçesi, yürüyüş parkuru ve çocuk bahçesi gibi sosyal alanlar da bulunuyor. Yüzde 100 doğal ve helal kesim et ürünlerinin yanı sıra kahvaltı hizmeti de sunduklarını aktaran işletme sahibi Ahmet Yılmaz, “Bu yatırımımızla sektöre adım attık. Ancak kısa sürede dağ yolundaki standartları yükseltecek bir mekanı Bursa’ya kazandırdık. Bununla da yetinmeyeceğiz. Bir taraftan misafirlerimize hizmet verirken bir taraftan da tesisimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Burada sadece restoran hizmeti vermeyeceğiz. Bungalov evler ve hobi bahçeleri oluşturacağız. Kısa süre içerisinde tesisimizi, Bursalıların şehrin karmaşasından gürültüsünden kaçarak, doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri, kısa sürede unutulmaz anlar yaşayacakları bir yer haline getireceğiz” dedi.
Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, “Ahmet kardeşimiz sadece ticaretle uğraşan bir kardeşimiz değil. Bursa’dan kazandıklarını Bursa’ya yatırıyor. Sporcu yetiştiriyor. Gençlerimizin yetişmesine katkı sağlıyor. Bu tesis bölgeye değer kazandırarak buradaki standartları da yükseltecek” diye konuştu.