Bursa Berberler Odası’nın düzenlediği bayan kuaförlüğü kursuna katılan berberler törenle diplomalarını aldı.
Berberler Odası tarafından düzenlenen ve 60 erkek berberinin katıldığı 96 saatlik kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi Belediyesi’nin de destek verdiği kurs sonunda düzenlenen diploma törenine Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, BESOB Başkanı Arif Tak, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, çeşitli odaların temsilcileri katıldı.
Döner, “Osmangazi Belediyesi olarak esnafın sıkıntılarını gidermek için gayret gösteriyoruz. Dünyada esnafı bulunmayan bir şehir olması mümkün değil. Bizler de, başta Başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere, şehrin vazgeçilmez birer unsuru olan esnaflarımızın sorunlarını gidermek için azami çaba gösteriyoruz” dedi.
BESOB Başkanı Arif Tak da, 104 esnaf odasının yer aldığı birlik bünyesinde yer alan Berberler Odası’nın, son derece faal bir oda olduğunu söyledi. Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak ise, bayan kuaförlük eğitimlerine katılarak kendilerini geliştiren ve diploma almaya hak kazanan berberleri kutladı. Konuşmaların sonunda, kursa katılarak başarılı olan erkek berberlerine diplomaları törenle verildi.