Özel Esentepe Hastanesi, Ramazan ayı vesilesiyle, Bademli’de düzenlediği iftar organizasyonunda Mudanya Muhtarlar Birliği Derneği üyelerini bir araya getirdi.
Ramazan ayı coşkusunun doyasıya yaşandığı günlerde, Özel Esentepe Hastanesi tarafından Mudanya’daki muhtarlara yönelik iftar yemeği organizasyonu düzenlendi. Esentepe Hastanesi’nin, Bademli’deki bir restaurantta gerçekleştirdiği iftar yemeğine, Mudanya Muhtarlar Birliği Derneği üyeleri geniş katılım gösterirken, organizasyonda Esentepe Hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, Başhekim Op. Dr. M. Kerim Şerbetci ve Genel Koordinatör Op. Dr. Özgür Türk, muhtarları yalnız bırakmadı.
Renkli görüntülerin yaşandığı iftar organizasyonunda, Hacivat ve Karagöz gösterisi de katılımcılara eğlenceli anlar yaşatırken, gecede mübarek Ramazan ayı vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Yemeğin ardından katılımcılara kısa bir konuşma yapan Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, ‘11 Ayın Sultanı’ mübarek Ramazan ayında, muhtarlarla aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek, bizleri birbirimize daha çok kenetleyen, huzurun, yardımlaşmanın ve kaynaşmanın hakim olduğu, çok özel ve müstesna zaman dilimleri arasında yer aldığını söyledi.
"İNSAN ODAKLI BİR ANLAYIŞLA HAREKET EDİYORUZ"
Esentepe Hastanesi olarak, daima ‘insan odaklı’ bir anlayış çerçevesinde hareket edip, tüm amaçlarının da vatandaşlara en kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini sunmak olduğunu aktaran Kopal, “Yenilenen yüzümüz ve yeni yönetim anlayışımızın yanı sıra; sektörde bugüne kadar başarılarla adından söz ettirmiş, yetkinliği olan çok önemli doktorlarımızla, birçok başarılı projeyi hayata geçiriyoruz. Bu güzel buluşma dolayısıyla, öncelikle sizlerin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.