İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) yöneticileri, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bursa Tapu ve Kadastro IV. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
3 Eylül 2016’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulla göreve gelen İMSİAD yönetim kurulu ziyaretlerini sürdürüyor., İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve beraberindeki heyet, ilk Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü(nü ziyaret etti. Çevre Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül ile bir araya gelen İMSİAD heyeti, ardından da Bursa Tapu ve Kadastro IV. Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük ile sektörün meselelerini masaya yatırdı.
Yeni dönemle birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade eden Gökçadır, “İki kurumumuzla da daha önce hep iş birliği içerisindeydik, bundan sonra da bu iletişim aynı şekilde devam edecek. Şehrimizin ve sektörümüzün gelişmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Şehir olarak öncelikle doğru bir kentsel dönüşüm ile birlikte yeşil alanlara, geniş caddelere ve meydanlara ihtiyacımız var. Bunların gerçekleşmesi için uyarılarımızı yapacağız. Bu doğrultuda herkesle iş birliğine açığız” şeklinde konuştu.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül de İMSİAD’ın Bursa’da önemli işler başardığını belirterek, “İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa’da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı. Bu projeler arttıkça devamı gelecek ve sadece Bursa’mıza değil, ülkemize örnek olacak dönüşümler gerçekleşecek. Bizler de İMSİAD ile birlikte ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2017 yılının ortalarında yeni binamızla birlikte daha güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.
Tapu Kadastro Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük, İMSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bölge müdürlüğü olarak bürokratik engelleri ortadan kaldıracak projeler üzerinde çalıştıklarını kaydeden Yörük, “Türkiye’deki en büyük tapu kadastro binasına sahibiz. Kaliteli ve hızlı hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Yakın bir zamanda işlemlerin hızlandırılması adına teknolojik altyapısı sağlam ve güvenliği yüksek bir sistemi hayata geçireceğiz” dedi.