Üyelerinin ve yakınlarının eğitim kurumlarından indirimli hizmet almaları için çeşitli kurumlarla anlaşmalar İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), yurt dışında dil öğrenmek, üniversite ve lise eğitimi almak isteyen üyeleri için anlaşma yaptı.
Eğitimal Bursa Şubesi ile yapılan anlaşma ile İTSO üyeleri ve yakınları bu kurumun hizmetlerinden muhtelif oranlarda indirimli veya ücretsiz olarak yararlanabilecek. Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende İTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Kaynakçı ile firmanın Şube Müdürü Gülçin Aydın arasında protokol imzalandı. Protokole göre Yurt dışındaki dil okullarına gitmek isteyen İTSO üyeleri ve yakınlarına yüzde 5 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda indirim yapılacak. Üniversite ve liselere kayıt yaptırmak isteyenlere ise kurum tarafından anlaşmalı okullarda ücretiz danışmanlık ve yerleştirme hizmeti verileceği, anlaşmasız okullarda da danışmanlık ve yerleştirme hizmetinin yüzde 50 indirimli verileceği kaydedildi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı, üyelerinin işlerini geliştirmeleri için yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına dönük çalışmalar yaptıklarını da söyledi. Kaynakçı, İnegöl’deki çeşitli eğitim kurumları ile protokol imzalayıp üyelerinin bu kurumlardan indirimli hizmet alınmasını sağladıklarını söyledi.