İznik Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sokak iftarları şenlik havasında geçiyor.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Necmettin Çömez, Yusuf Biçer, Yeni Mahalle Muhtarı Kenan Savaş, Mahmut Çelebi Mahallesi Muhtarı Şenol Bekdeş ve çok sayıda mahalle sakini bir masa etrafında toplandı. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde hazırlanan İftar menüsü İznik Otogarı bahçesinde kurulan sofralarda, mahalle sakinlerine ikram edildi. Mahalle Muhtarları Kenan Savaş ve Şenol Bekdeş konuşmalarında sokak iftarlarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, iftarların yapılmasına öncülük sağlayan Belediye Başkanı Osman Sargın’a da teşekkür etti.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, iftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların hal hatırlarını sorarak dertleri ile dertleşti. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Sargın, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, ramazan ayı mağfiret ve bereket ayı. Bu bereketi vatandaşlarımız ile paylaşmak için bugün burada sizlerle toplanmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.
Ayrıca iftar sonrasında İznik Belediyesi tarafından hizmete sokulan İkram Aracı ile vatandaşlara çay ve meşrubat ikramında bulundu.