Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Kalite Başarı Sempozyumu’na oturum sponsoru olarak destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, Dünya Ticaret Merkezi Başkanvekili İlhan Parseker tarafından teşekkür plaketi verildi.
Nilüfer Belediyesi’nin sponsorları arasında bulunduğu KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde düzenlenen 14’üncü Kalite ve Başarı Sempozyumu düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Değerlendiricileri arasında Nilüfer Belediyesi personelinin de bulunduğu ‘2015 Bursa Mükemmellik Ödülü’ töreni Almira Otel’de düzenlendi. Büyük Ödülün sahibi Bürosit firması olurken, Doğupres firması Başarı Ödülü aldı. İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 2015 Bursa Eğitimde Mükemmellik Jüri Teşvik Ödülü almaya hak kazandı.
Törende, oturum sponsoru olan Nilüfer Belediyesi’ne de teşekkür plaketi verildi. Dünya Ticaret Merkezi Başkan Vekili İlhan Parseker tarafından verilen teşekkür plaketini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey aldı.
Gecede, Nilüfer Belediyesi Strateji Müdürlüğü personeli olan ve KalDer’in 5 yıldır değerlendiricileri arasında yer alan Neslihan Aslan da teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.