Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nda bu akşam yapılacak finalin heyecanını yaşayan dansçılar, Bursa’daki son günlerinde, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek gördükleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından ‘55. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında gerçekleştirilen ‘30. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nda final bu akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Bursa’da 5 gün boyunca renkli imza atan dansçılar, şehirdeki son günlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile bir araya gelen dansçılar, Bursa’da gördükleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkürlerini iletti. Bulgaristan, K.K.T.C., Şili, Polonya, Yunanistan, Kırgızistan, Cibuti, Litvanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Karadağ, Kazakistan, Cezayir, Tunus, Kosova, Kolombiya, Türkmenistan, Makedonya ve Kazakistan’a has mahalli kostümleriyle ziyarete renk katan dansçılar, Başkanvekili Karlık’a ülkelerine has hediyeler verdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez’in de katıldığı görüşme, renkli anlara sahne oldu.