Bursa’da, Memur-Sen üyeleri, ramazan bayramının ikinci günün de bir araya gelerek bayramlaştı. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Türkiye’deki ve Dünya’daki ardı arkası kesilmeyen terör olaylarına dikkat çekti.
Yeni sendika binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın ve sendika üyeleri katıldı. Üyelerinin bayramını kutlayan Şeker, Türkiye’de ve Dünya’da ardı arkası kesilmeyen terör olaylarına dikkat çekti. Bu saldırıların bayram sevincine gölge düşürdüğünü belirten Şeker, “Bayram yapıyoruz ama insanlar hayatta kalma mücadelesi verirken, evlere ateş düşerken, terör saldırılarında yaşamlarını yitirirken bizim inananlar olarak ne kadar bayram yapabiliriz düşünmemiz gerekiyor. Bütün dünyadaki mazlum coğrafyada akacak kanın durmasını sağlayacak yegane ülke biziz. Allah devletimize feraset ve basiret nasip etsin" dedi.
Bayramın 1. günü Giresun’da düşen helikopterde şehit olan generallerimizin kederli ailelerine baş sağlı dileyen şeker, "Müslümanların birlikteliklerini bozmak için çaba sarf ediyorlar bizim bunlara izin vermememiz gerekiyor. Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını, akan kanların durmasını, terörün bitmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın ise, "Ben buraya geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Bize gelen vatandaş bizlerden bir şeyler öğrenmeli, onlara örnek olmalıyız" dedi.