Nilüfer Belediyesi’nin, yenilikçi hizmetleri katılımcı bir yaklaşımla geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin ilk danışma kurulu toplantısı akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, özel sektör yöneticileri ve Başkan Bozbey’in katılımıyla gerçekleşti.

Nilüfer Belediyesi’nin,yenilikçi ve özgün hizmetleri, katılımcı bir yaklaşımla geliştirmek üzere hayata geçirdiği Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin ilk danışma kurulu toplantısı Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirildi. Açık inovasyon platformları oluşturmak ve toplumda inovasyon, girişimcilik algılarının yükseltilmesine ilişkin çalışmalar yapmak üzere hayata geçirilen Nilüfer İnovasyon Merkezi Danışma Kurulu’na, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarından ve özel sektörden üst düzey yöneticiler katıldı. Toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu, Erhan Küçüksüleymanoğlu, Emin Direkçi, Erdem Kaya, Arzu Toygar, Turgay Çalışkan, Sami Erol, Barış Gül, Erdal Elbay, Umut Ekmekçi ve Merih Pasin yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, farklı bakış açılarının yenilikçi projelerdeki önemine vurgu yaptı. Başkan Bozbey, “İnovasyon alanında ve faaliyetlerinde çok önemli projeleri hayata geçirmiş olan üyelerimizin merkezimizin çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin stratejilerinin oluşturulması, değerlendirilmesi ve revizyonu çalışmaları için yenilikçi ve vizyoner bakış açılarınız bize yol gösterici olacak” dedi.

Toplantıda üyelere Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin işleyiş yapısı hakkında yapılan sunumun ardından merkezin misyonu, vizyonu, yapısı ile işleyişine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.