Nilüfer Belediyespor tarafından çocukların sporla dopdolu bir tatil geçirmelerini sağlayacak olan “Yaz Spor Okulları” eğitimlere başladı.
Nilüfer’de 2000 yılından bu yana okulların tatil olması ile başlayan ve yaz boyunca süren spor okulları bu yıl da yoğun ilgiyle eğitimlere başladı. 6-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda bu yıl yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik branşlarında eğitim veriliyor. Nilüfer Belediyespor’un öğrencilerin tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla düzenlediği “Yaz Spor Okulları” bu yıl 20 Haziran’da başladı. Eylül ayına kadar sürecek olan eğitimler Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu’nda, Yüzüncü Yıl Spor Salonu’nda veriliyor.
Tam gün spor okulları da içerik ve dopdolu programlarıyla ilgi görmeye devam ediyor. Çalışan anne-babalar için yaz sezonunda çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir seçenek sunan kulüp, yaz okulunda çocuklara çeşitli sportif branşların yanı sıra resim ve drama gibi sanatsal alanlarda da eğitim veriyor. Yaz tatili boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi başta olmak üzere Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu’nda uygulanacak olan tam gün programında, hafta içi sabah 09:00’dan akşam saat 17:00’ye kadar öğrencilere birçok etkinliğe katılma imkanı sunuluyor.
Gün boyunca yaşıtlarıyla bir arada ve birbirinden keyifli sportif etkinlikler içinde zaman geçirecek olan çocuklar, futbol, basketbol, kort tenisi, voleybol, yüzme, cimnastik, badminton, squash çalışmalarının yanı sıra modern dans, drama, resim ve çeşitli kültürlerin halk dansları eğitimlerini de alacaklar. 2002-2010 yaş arası çocukları kapsayan “Tam Gün Yaz Spor Okulları” 3’er haftadan 3 dönem boyunca yapılacak. Tam gün ve dar zamanlı yaz spor okullarının dönem ve kayıt işlemleri için isteyenler, 441 90 60’tan Nilüfer Belediyespor; yüzme branşları için de 453 06 26 Konak Olimpik, 482 42 95 Çalı Kapalı yüzme havuzlarından bilgi alabilecek.