Saadet Partisi Bursa il teşkilatının düzenlediği geleneksel Armutlu eğitim kampı büyük ilgi gördü.
Kamptaki ilk program, Din-Bir Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım’ın sunumu ile başladı. Yıldırım, “İnsan ya ıslah için ya da ifsat için çalışacak. Beşeriyetin bugün içinde bulunduğu terör, işsizlik ve ahlaki yozlaşmanın iyileşmesini istiyorsanız, önce şunu bileceksiniz; İslam’sız saadet olmaz. Bütün bu olayları doğru şekilde değerlendirebilmek için de şuurlu Müslüman olmalıyız” dedi.
Yıldırım, gündemdeki ABD seçimlerini değerlendirerek, Trump’ın başkan seçilmesi ile FETÖ’nün Türkiye’ye iade edileceğini dillendirenlere, “FETÖ demek Trump demek. Öcalan’ı iade ettiler de ne oldu? Terör katlanarak arttı” diye konuştu.
Kampta ekonomi ile ilgili sunumlar yapan Burdur il sorumlusu Ramazan Düzen, “Devletin altın mevcutlarının önemli bir kısmı yurt dışında bulunmaktadır. 3 Kasım 2002 tarihindeki Merkez Bankası altın mevcutları 119,3 ton iken, 16 Nisan 2014 tarihi itibariyle söz konusu miktar 493, 2 tona yükselmiştir. Altın mevcutlarının önemli bir kısmı ihtiyaç duyulduğunda anında dövize çevrilebilmesi için yurt dışında tutulmakta. 16 Nisan 2014 tarih itibariyle yurt dışında tutulan altın miktarı toplam 454,8 tondur” diye konuştu.