Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Şanlıurfa’dan Bursa’ya tayin olan Vali İzzettin Küçük ile bir araya geldi.
Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasındaki makamında ziyaret etti. Bursa’ya eserleriyle değer katan Başkan Altepe, Vali Küçük’e Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini anlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binası hakkında da bilgiler veren Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimleri yeni binada bir araya geldi. Yeni bina, Heykel’deki belediye eski binasından 136 yıl sonra kente kazandırılmış oldu” dedi.
Başkan Altepe, Vali Küçük’ün Bursa’da keyifli bir çalışma dönemi geçireceğine inandığını da kaydederek, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Bursa, özellikli bir kent, şu an merkez nüfusu 2 milyon 300 bin civarında. Bursa’da işiniz kolay, yanınızda Büyükşehir Belediyesi var. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede 1070 mahallede, her köşede faaliyetlerimiz var. Bursa’da güzelce görevinizi yapmanız için bizler de eliniz kolunuz olmaya gayret edeceğiz. Güzel deneyimlerinizle birlikte Bursa’ya hizmet edeceğiz. Gördük ki Urfa sizi zor bıraktı ve inanıyoruz ki Bursa da bırakmak istemeyecek. Bursa’da tüm kurum ve kuruluşlar koordineli olarak çalışıyor, halk da yapıcı” diyerek, kente değer katacak hizmetlerin dayanışma halinde gerçekleştirileceğini ifade etti.
Ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi’nin onur defterini imzalayan Vali Küçük, Bursa’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’daki çalışmalarından haberdar olduğunu kaydeden Küçük, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, çok köklü, mazisi çok gerilere giden, bu ile çok değerli hizmetler yapmış bir belediyedir. Valilik ve belediye, bir vücudun eli kolu gibidir. Hepimizin maksadı, Bursalıları memnun etmek, Bursa’nın ismini yüceltmek ve Bursa’yı yükseltmektir. Bu amaçla, omuz omuza çalışacağız. Birbirimize hep destek olacağız, ona inanıyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Altepe, Vali Küçük’e el yapımı kılıç hediye etti.
Öte yandan Başkan Altepe, Osmangazi Muhtarlar Derneği üyeleri ve AK Parti Harmancık İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.