AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve milletvekilleri ile toplantıda buluşarak gündemi değerlendirdi.
AK Parti İl Başkanı gündem konularını, Bursa için tamamlanan ve hazırlanan projeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve milletvekilleri ile birlikte masaya yatırdı. Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Torun’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan, İsmail Aydın, Osman Mesten, Hakan Çavuşoğlu ve Muhammed Müfit Aydın katıldı. Toplantıda aynı zamanda Karayolları Bölge Müdürlüğü Yetkililerinden Bursa’da ulaşıma yönelik çalışmalar ve katedilen aşamalar hakkında bilgiler alındı.
Burada konuşan Başkan Torun, hükümetlerinin bir yandan Türkiye’nin önüne konulan büyük hedefler yolunda önüne taş koymaya çalışan iç ve dış mihraklarla uğraşırken, bir yandan da Türkiye’nin gücüne güç, değerine değer katmaya devam ettiğini belirtti. Başkan Torun, AK Parti teşkilatları olarak Bursa’ya yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ifade ederek, “Bizler de yerel de teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle ülkemizin her anlamda en önemli şehirlerinden olan Bursa’nın gelişimine katkı koymak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnşallah, ülkemizi bölmeye çalışan FETÖ, PKK, PYD ve dahi tüm şer odaklarına en büyük cevabımız ülkemizin gelişimine koyacağımız katkılar ve bu çabalar sonunda Türkiye’nin önüne koyduğumuz hedeflere hep birlikte ulaşmamız olacaktır. Biz bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.