Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), geleneksel hale gelen ulusal fotoğraf yarışması ‘Şehrin Işıkları’nın 4’üncüsü için düğmeye bastı. ‘Şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasına başvurular 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kabul edilecek. Şehrinin ışıklarını en iyi yansıtan katılımcılar, sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), bir yandan daha kaliteli ve kesintisiz enerji için yatırımlarını sürdürürken, diğer yandan da sosyal sorumluluk projeleriyle hayatın içinde yer alıyor.
‘Hayatın her yerinde’ sloganıyla çıktığı yolculukta özellikle gece ışığın altında ışıl ışıl görünen şehir fotoğraflarının katılabileceği bir yarışma düzenleyen UEDAŞ, geleneksel hale gelen ‘şehir ve ışık’ temalı ‘Şehrin Işıkları’ Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın 4’üncüsü için süreci başlattı. 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği yarışmada her katılımcı en fazla 5 eserle yer alabilecek.
İnternet üzerinden başvuru yapılabilir
Tüm amatör ve profesyonel fotoğraf severlerin başvurabileceği yarışma, bütün Türkiye’yi kapsıyor. Başvuruların internet üzerinden yapılabileceği yarışmada, çektiği fotoğrafları www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yükleyenler hediye kazanma fırsatı elde edecek. Birinciye, 16-21 Ekim tarihleri arasında 2 kişilik tatilin hediye edileceği yarışmada, ikinciye fotoğraf makinesi, üçüncüye ise akıllı telefon verilecek. Amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan yoğun ilgi gören yarışmada dereceye giren fotoğraflara sergilenme imkanı da verilecek.