Yıldırım Belediyesi, bedenlerini siper ederek darbecileri püskürten vatandaşlara teşekkür belgesi veriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ‘darbeye karşı meydanları doldurun’ çağrısına uyarak Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın eden binlerce Bursalı ile her gece bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘demokrasi nöbetçileri’ne teşekkür belgesi verdi. Belediyede vatandaşları karşılayan İsmail Hakkı Edebali, teşekkür belgelerini takdim etti. Önce AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e teşekkür belgesini takdim eden Edebali, daha sonra da nöbetlere katılan vatandaşlara belgelerini verdi. Yıldırım Belediyesi’ne gelen bütün demokrasi nöbetçileri, kendi isimlerinin yazılı olduğu teşekkür belgelerini alabiliyor.
15 Temmuz’un Türkiye’nin geleceği açısından bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “O karanlık geceyi aziz milletimizin ortaya koyduğu irade aydınlığa çevirdi. Henüz yaşanan olayın sıcaklığıyla atlattığımız tehlikeyi tam olarak idrak edemeyebilmiş olabiliriz, ancak zaman ilerledikçe kadim medeniyetimizin, vatanımızın birlik ve bütünlüğünün sağlanması için, işgalcilerin kirli oyunlarının bertaraf edilmesi adına ne kadar büyük bir görev ve sorumluluk yerine getirdiğimizi daha iyi anlayacağız” dedi.
Cumhurbaşkanının talimatıyla 15 Temmuz’da geleceğine, demokrasisine, iradesine sahip çıkmak için meydanlara çıkan milyonlara teşekkür eden Milletvekili Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Milli irade nöbetlerine katılan birisi olarak adıma düzenlenen belgeyi çocuklarıma miras bırakacağım” dedi.