Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayancerit halkına verilen iftar yemeği Çağlayancerit Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Çağlayancerit Halkının yoğun olarak katıldığı iftar programında çocuklar için Hacivat-Karagöz Gölge oyunu sergilendi.

İftar yemeğinin ardından kürsüye gelen Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, bir teşekkür ve selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit’te olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek: “ Bu mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu mübarek Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve bütün din kardeşlerimize barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

ÇAĞLAYANCERİT'TE İFTAR FOTOĞRAFLARI

Çağlayancerit ilçemizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir hale getirmek için Çağlayancerit Belediye Başkanımızla omuz omuza vererek çalışıyoruz. Bugün Çağlayancerit İlçemizin en acil problemi yol problemi var. Bunu da çözmek için çalışmalarımızı başlattık. Üç gün önce yol ihalemizi tamamladık. En kısa zamanda çalışmalar başlayacak ve sizlerin yol problemi sona erecektir” dedi.

Konuşmaların ardından çocuklar için Hacivat-Karagöz Gölge oyunu sahnelenirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, engelli bir vatandaşa akülü araba hediye etti.