Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç ve parti yöneticiler Çağlayancerit İlçesi'nde esnafı ziyareti gerçekleştirdiler ve Çağlayanceritlilerle iftar yaptılar. Tunceli Vali Yardımcılığına Atanan Çağlayancerit Kaymakamı Olgun Öner, iftarda Çağlayanceritlilerle vefadalaştı.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil; “Tunceli Vali Yardımcılığına atanan Çağlayancerit Kaymakamı Olgun Öner'in ilçeye büyük hizmetleri olmuştur. İnşallah gittiği yerde de insanlarımıza büyük hizmetler yapmaya devem eder” dedi.

İdarecilerin yönetimde gösterdikleri samimiyetin başarılarını artırdığını ifade eden Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Öncelikle Kadir Gecesine denk gelen iftar yemeğini veren kaymakamımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Buraya eşlik eden siz değerli kardeşlerimize de canı gönülden teşekkür ediyorum. Güzellikler paylaşılınca artar, sıkıntılar, kederler paylaştıkça azalır. Sıkıntıları kardeşlik hukuki içerisinde bir ve beraber olarak paylaşmayı ve bunları azaltmayı da rabbim bizlere nasip etsin. Burada hepimiz birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Burada sivil toplum örgütleri de var. Bir birinize rakip olabilirsiniz. Birbirinizle yarışabilirsiniz. Yarışmanızda doğaldır. Bu durum bu ülkenin zenginliğine zenginlik katar. Hiçbir zaman bu rekabeti, hak ve hukuk dışına taşımayın. Hiç kimse kimsenin hakkını ve hukukunu çiğnememeli. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi sizde başkasına yapmayın” dedi.

Demokratik toplumda esas olanın milli iradenin temsil edilmesi olduğunu sözlerine ekleyen Nevzat Pakdil, “Sandıktan çıkan netice  herkesi bağlamalıdır. O sandıktan çıkanlar bu ülkeyi yönetmelidir. İnşallah bu Ramazan ayında bu günde herkes güzellikleri paylaşır. Kahramanmaraş Büyükşehir oldu. Artık merkez, taşra diye bir ayrım kalmadı. Ümit ediyoruz ki bir ve beraber olarak hep birlikte Kahramanmaraş'a hizmet ederiz. Beraberce çalışacağız. Kahramanmaraş'ın her noktasını modern hale getireceğiz, kalkındıracağız” şeklinde konuştu.

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Hizmetin çok önemli olduğunu, bir görevi üstlenenlerin o görevi büyük bir hazla yapması gerektiğini ifade eden Pakdil, “Çağlayancerit Halkımıza büyük hizmetleri olan kaymakamız, bu hizmetlerine Tunceli'de devam eder. Bundan sonra başarı dileklerimizi iletiyoruz. Başarıları daha yukarı çıkar inşallah. Kendisine her birinize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.  Ben kaymakam beye burada hepimizi bir araya getirdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinizin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi

Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; “Değerli Hemşerilerimiz bu gün çok çalışkan ve kadirşinas kaymakamımıza böyle bir birlikteliği sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kaymakamımızın tayini Tunceli vali yardımcılığına çıktı. Kendisine ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, insanımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı kendisine teşekkür ederim. Kendisi inşallah daha iyi yerlere gelir ve ülkemize hizmet eder. Kendisine yeni görev yerinde en kalbi duygularımla başarılar diliyorum. Burada çok güzel bir ortam olmuş.  Bütün Köylerimizden ve beldelerimizden halkımız gelmiş. Sizlerle beraber oturduk. Sohbet ettik birlik beraberliğimizi pekiştirdik. İnşallah bundan sonra da  birlik beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz. Çünkü Türkiye'mizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Orta Doğu'nun huzura ve istikrara ihtiyacı var. Orta doğudaki bu huzursuzlukların son bulmasını temenni ediyoruz. Bu gün mübarek bir gün. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim” dedi.

Çağlayancerit İlçe Kaymakamı Olgun Öner, “Hakkınızı Helal edin”

Çağlayancerit Kaymakamı Oldun Öner Veda yemeği niteliğindeki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Burada kaymakam olarak bulunduğum sürece birbirimize bağlılıklarımız oluştu. Samimiyetler bir araya geldik. Biz her zaman güzel dostluklar kurduk. Güzellikleri sizlerle paylaştık. Bunun yansımasını da burada fazlası ile gördük. Sizler Heletesi ile, bozları ile,  Zeynepuşağı ile Oruç Pınarı ile ve bütün mahalle ve köyleriyle beraber burada birlikte olduk. Ben bundan çok mutlu oldum. Devletin kaymakamı olarak burada birlikteli sağladık. İnşallah gideceğimiz yerde de birlik ve beraberliği sağlarız. Ülkemizde de birlik ve beraberliği sağlarız. Ülkemizin ve milletimizin önündeki bütün engeller rabbimin hidayeti ile inşallah ortadan kalkar. Tabi sizlerle bu akşam bir araya geldik. Ben burada bulunduğum süre içerisinde sizlerin hizmetkârı oldum. Yakında buradan ayrılacağım. Eşim ve çocuğumla beraber buradan ayrılacak olmamın sıkıntısını uzun süredir yaşıyorum. Burada en küçüğünden en büyüğüne kadar herkesle gönül bağı kurduk.  Ben sadece burada sizlerin hizmetkârı değil gittiğim her yerde de hizmetkârınız olacağım. Benim görev anlayışım, hiç kimseyi ayırt etmeden, adaletten ayrılmadan görevimi layıkı ile devletin bana verdiği bu görevi en üst düzeyde yapmak olarak görüyorum. İnşallah rabbim beni adaletten, samimiyetten ve hoş görüden ayırmasın. Ben buradan ayrıldığımı saymıyorum. Ama yinede ölüm var. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.