Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Canım Kardeşim 2. müzikali ile çocukların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde aileleriyle birlikte çocuk tiyatrosuna gelen minikler eğlenceye doyamadı.

Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde aileleriyle birlikte çocuk tiyatrosuna gelen minikler eğlenceye doyamadı. Salonu dolduran çocuklar dans edip şarkılara eşlik etti. Galip bey ve eşi lale hanım kızları Mine ve Müge’nin eğlenmek güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülmeleriyle başlayan hikayede, kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek, anlattı.

Unutulmaz değerleri bugünün çocuklarına bir kez daha sunan Canım Kardeşim müzikali için kısa sürede Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran minikler için yaptığı sosyal medya paylaşımında Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Canım Kardeşim çocuklarımız için sahnedeydi. Minikler aileleriyle eğlenceli bir gün geçirdiler. Biz en çok çocuklarımızın belediyesiyiz" dedi.