Çanakkale Masa Tenisi Federasyonu ile Bayramiç Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle ’Ailemle Spor Yapıyorum’ turnuvası Bayramiç İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
6 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya 61 sporcu katıldı. Bayramiç’ten 40, Çanakkale merkezden 20 ve Çan ilçesinden bir sporcunun yer aldığı turnuva bir gün boyunca sürdü. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Veteranlar gurubu olmak üzere 6 kategoride gerçekleşen etkinlikle ilgili bilgi veren Cumhuriyet Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Fevzi Kafalı, " İlçemizde ilk kez böyle bir turnuva düzenleniyor. Çok sayıdaki öğrenci bu spor dalına ilgi duymakta. Çalışmalarımız gelecek yıllarda da devam edecek. Turnuvanın asıl amacı masa tenisi sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak" dedi.
İl Gençlik Masa Tenisi Sporu antrenörü Can Kaçar ise "Böyle bir turnuvanın il dışında gerçekleştiriliyor olması ve çok sayıda sporcunun katılması bizleri sevindirdi. Yeni dostlukların kurulması ve masatenisi sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için önemli bir etkinlik. Gelecek yıllarda da düzenlenebilecek bu tür etkinliklere destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Turnuva sonunda ilk üçe giren sporculara madalya verildi.