Çanakkale’nin Biga İlçesinde, Yeşilada Avcılık Kulübü Geleneksel Avcı Bayramını, kulüp lokalinde düzenlediği yemekle kutladı.
Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Recep Hızlı, üyelerine av sezonun açılmasından dolayı geleneksel hale gelen avcı bayramı yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi. Geleneksel Avcı Bayramına, Kaymakam Gökhan Görgülüaslan, Biga Belediye Başkan Vekili Osman Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, kulüp eski başkanları ve üyeler katıldı.
Yemekte konuşan Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Recep Hızlı, “Geleneksel avcı bayram yemeğine hoş geldiniz. Avcılar, grup olarak ava giderler, vurdukları avları misafirlerine, eşlerine, dostlarına ikram eder, çünkü paylaşmayı seveler. Bu akşam sizlere ikramda bulunduğumuz gibi afiyetle yerler. Sizlere de afiyet olsun. Kulübümüzdeki avcılar kadar, lisanlı atıcılarımız da vardır. Bu atıcılarımız diğer kardeş kulüplerle beraber Çanakkale ilimiz Türkiye genelinde başarılı bir şekilde temsil ediyorlar” dedi.
Daha sonra av yemeğine katkıda bulunan üyelere plaket verildi.