Çanakkaleli taekwondocu Emine Göğebakan Çanakkale Özel Doğa Okullarını temsilen katıldığı okullar arası gurup taekwondo şampiyonasında altın madalya kazandı.
Okul sporlarının 2016 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası gençler grup Taekwando şampiyonası 27-29 Nisan 2016 tarihleri arasında Aydın ilinde yapıldı. 14 ilden sporcuların katıldığı şampiyonada, Çanakkale Özel Doğa okulları öğrencisi Emine Göğebakan, üç maçını nakavtla kazanarak şampiyon oldu ve 27 Mayıs tarihinde Adana’da yapılacak olan Okullar arası taekwondo Türkiye şampiyonasına katılma hakkını kazandı.
Taekwondo il temsilcisi Hasan Altunışık, “Şampiyonaya Çanakkale taekwondo ekibi olarak değişik okullardan dört sporcuyla katıldık. Şampiyonada favori olarak gösterilen Sporcumuz Emine üç maçını nakavt ile almak kaydıyla toplamda dört maç aldı ve şampiyon olmayı başardı. Adana’da yapılacak olan okullar arası Türkiye taekwondo şampiyonasından da Türkiye şampiyonluğunu alarak Çanakkale’yi ve okulunu en iyi şekilde temsil etmiş olacaktır” dedi.