Çanakkale’de bir gurup üniversite öğrencisi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Biga Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler Topluluğu, 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak amacıyla Biga Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastanede görev yapan, doktor, hemşire, hasta bakıcı ve diğer sağlık personeliyle bir araya gelen üniversite öğrencileri, tıp bayramını kutlayarak çiçek takdim etti.

Kendilerine yapılan ziyaretten mutluluk duyan ve hatırlandıkları için sevindiklerini ifade sağlık çalışanları, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Yapılan ziyaret sonrası açıklamada bulunan Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, " Sağlık çalışanları özveriyle hareket eden örnek insanlardır. Onların her zaman yanında olduğumuzu bildirmek isteriz. Bayramlarını kutlarız. Önümüzdeki günlerde de hem Biga’da hem Çanakkale merkezinde hastalarımıza ziyaretleri devam ettireceğiz" dedi.

Topluluk Başkanı Fahrettin Zırhoğlu ise topluluk üyesi 40 öğrenciyle sağlık çalışanlarını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydederek, " Önümüzdeki günlerde de sağlık çalışanları ile birlikte halkımıza yönelik etkinlikler gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.