Sakarya’da 14-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılan olan Türkiye Kick Boks Sampiyonası’nda Çanakkale Kick Boks Takımı 2 altın ve 4 bronz madalya kazandı.
İl temsilcisi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Merkez Hakem Komitesi üyesi Serkan Bozacı, Çanakkale’nin Kick Boks sporunu sevdiğini belirterek, “Bu sporda her geçen yıl başarımız artıyor. Bu yıl Sakarya’dan yine büyük bir başarıya daha imza atarak 6 madalya ile döndük. Bu başarı ilimizde görev yapan tüm kulüp antrenörlerinin ortak başarısıdır. Çanakkale Kick Boks camiası olarak, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu’ya ve spor şube müdürlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Sakarya’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında; Mehmet İhsan Derme Büyükler Point Fighting Türkiye 1’ncisi, Akçahan Mutlu Yıldızlar Light Contact Türkiye 1’ncisi, Ebru Kızıl Büyükler Point Fighting Türkiye 3’üncüsü, Uğur Aydemir Gençler Point Fighting Türkiye 3’üncüsü, Nur Ozar Gençler Light Contact Türkiye 3’üncüsü ve Emre Can Uyar Yıldızlar Light Contact Türkiye 3’üncüsü oldu.