AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, İstanbul’da sahil güvenlik botunun kuru yük gemisiyle çarpışması sonucu şehit olan Astsubay Yavuz Gökhan Şahin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Umurbey garnizon komutanı yarbay Türker Attıngöz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ile birlikte geçtiğimiz hafta İstanbul’da sahil güvenlik botunun kuru yük gemisiyle çarpışması sonucu şehit olan Astsubay Yavuz Gökhan Şahin’in Lapseki Umurbey’de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Meclis’in yoğun çalışma takvimi dolayısıyla şehidin cenaze törenine katılamadığını belirten Turan, şehidin ailesine ve yakınlarına sabır diledi. Şehidin Babası Muharrem Şahin ile evin önünde bir süre sohbet eden Turan, "Talihsiz bir kaza sonucu şehit düşen Yavuz kardeşimizi ebediyete uğurladık. Şehidimizin geride bıraktığı ailesine artık Lapseki olarak destek olma, sahip çıkma sorumluluğumuz var" dedi.