ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ak Parti, CHP ve MHP’yi ziyaret ettiler. Çikolata ve armağan takdim eden öğrenciler hem cumhuriyet bayramını kutladılar, hem de üniversite ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin aktif öğrenci guruplarından Halkla İlişkiler Topluluğu, Kepez’de gerçekleştirilen Cumhuriyet bayramı kutlamalarının ardından 3 siyasi partinin mensuplarıyla bir araya geldi. Grup AK Parti Kepez Belde Teşkilatında, belde başkanı Alper Altıok ve partililer tarafında karşılandı. Burada yeni parti binasını gezen öğrenciler yaptıkları çalışmalar ve üniversite hakkında bilgi sundular.
Topluluk üyeleri CHP Kepez Belde Teşkilatında ise Belde Başkanı Birol Arslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. Cumhuriyet ve değerleri üzerine yapılan sohbette öğrencilere çay ikram edildi. Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Kepez Belde Teşkilatını da ziyaret etti. Belde Başkanı Recep Yılmaz ve yönetimi tarafından kabul edilen öğrencilere kestane ve fincan takımı armağan edildi. Topluluktan sorumlu akademik danışman Gökhan Bayram ve öğrencileri ise parti başkanlarına çikolata ve üzerinde “Biz Cumhuriyeti Böyle Kazandık” yazılı tablo sundular.