Ankara Altınpark’ta düzenlenen 10. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı sona erdi. 4 gün boyunca katılımcılara ve ziyaretçilere açık olan fuarda Çankırı Belediyesi’nin standı, büyüklüğü ve modern görüntüsü ile ilği gördü.
6-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuar, protokolün yanı sıra Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Uluslar arası yerel yönetimler, firmalar ile basın temsilcilerini ve vatandaşları ağırladı. Çankırı’nın tarihi, kültürü ve turizminin yanı sıra belediye çalışmalarının da tanıtıldığı fuarda Çankırı Belediyesinin standı beğeni topladı. Ziyaretçiler, Çankırı hakkında bilgi alırken kızılcık ekşisi ve yaran helvasının da tadına baktı.
Belediyenin standına Çankırılı vatandaşlar başta olmak üzere diğer katılımcıların ilgisi de yoğun oldu. Stant görselleri, yaran köşesi, hayata geçirilen farklı projeleri, broşür ve anlatımları ile konuklarına Çankırı turu yaptırırken yöresel kıyafetlerle oluşturulan fotoğraf standı ise yoğun ilgi gördü. Çiftler, Çankırı Hatırası platformunda gülümseyerek poz verdi. Çankırı Belediyesi ayrıca, ziyaretçilerinin istekleri doğrultusunda kaligrafi sanatı ile özel kağıtlara yazdırdıkları isimleri kendilerine hediye etti.