Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencileri, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan polislerimiz için “Teröre Lanet Bildirisi” yayınladılar.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü merkezi yemekhane önünde toplanan öğrenciler adına konuşan, Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yüksel Kol, terörü lanetlediklerini bildirdi.
Konsey Başkanı Kol, Türkiye üzerinde oynanan kahpe oyunlara bir yenisinin daha eklendiğini ifade ederek, hain saldırıda 44 vatan evladının şehit düştüğünü hatırlattı.
Kol, “Bilinmesini isteriz ki, Diyarbakır’da, Ankara’da, İzmir’de ve dün İstanbul’da yapılan terör saldırılarını ülkemizin her ferdine karşı yapılmış kabul ediyoruz. Yapılan saldırıların ülkemizin son dönemde içeride ve dışarıda geldiği noktayı hazmedemeyen odakların oyunu olduğunu biliyoruz. Bu itibarla, ülkemizin önderlik etmiş olduğu haklı davanın yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Yapılan bu saldırılar, dünyanın her bir köşesinde yanında durduğumuz mazlumların hamisi olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecektir. Ülkemize karşı yapılan saldırıların faillerinin ve destekçilerinin süslü sözlerine ve timsah gözyaşlarına kanmadığımızı ve yapılan bu saldırıların ülkemizdeki kardeşliği, birlikteliği ve ümmet şuurunu daha da artıracağını buradan tüm dünyaya ve özellikle uluslararası terör şebekeleri ve destekçilerine ilan ediyoruz.” dedi.
Grup açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.