Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, tüm terör örgütleri ile dış güçlerin ‘hayır’ cephesinde birleştiğini ifade ederek, Türkiye düşmanlarının karşısında dimdik durulması gerektiğini söyledi.

Çankırı’da AK Parti İl Başkanlığı ile Belediye Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili mini bir salon toplantısı düzenledi. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ile parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Celal Kaman Cumhurbaşkanlığı sisteminin çok başlılığı ortadan kaldıracağına işaret etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde yer alan 18 maddeyi sayan Kaman, maddelere neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

Kaman, Çankırı’dan yüksek bir oy oranı beklediğini kaydetti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de sistemin birçok sorunu ortadan kaldıracağını belirterek, Türkiye’nin önemli bir virajda olduğunu söyledi.

Tüm terör örgütleri ile dış güçlerin ‘hayır’ cephesinde birleştiğini ifade eden Dinç, Türkiye düşmanlarının karşısında dimdik durulması gerektiğini vurguladı.

Dinç, gücü halktan alan Ak Parti’nin halk oylamasından kaçmadığını ve ülkenin geleceğini yine millete sorduğunu sözlerine ekledi.