Lale Eğitim kurumları, Okul Aile Birliğinin öncülüğünde, Prof. Dr. Abdülkerim BAHADIR ve Psikolog Seher KÜMÜŞ'ün katılımıyla “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kahvaltı organizasyonu düzenledi. 


Özel Lale Ortaokulu Rehber Öğretmeni Fadime TEKİN, kadınlar arası dayanışma ve kadınların toplumdan beklentilerini vurguladığı konuşmasında, 8 Mart'ın dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gün olduğu mesajını verdi. 

Prof. Dr. Abdülkerim BAHADIR,'' Sosyalleşme ve Eğitimde Rol Oynayan Aile Eksenli Temel Faktörler ve Çocuğun Psikolojik, Sosyal ve Değerler Eğitimde Ailenin Rolü Ve Önemi hakkında bilgi verdi. Psikolog Seher KÜMÜŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı konuşmada kadının toplumdaki yeri hakkında bilgi verdi.Konuşmasını ”˜'biz kendimizi bildikten sonra her gün anneler günü, her gün kadınlar günüdür.''diyerek sonlandırdı. Organizasyon sonunda Okul Aile Birliği Başkanı Aysun BAHADIR, “Cennet annelerin ayağı altındadır. “ diyen dinimiz, kadına hak etmiş olduğu değeri vermiştir. İslamiyet'in ilk şehidi bir kadındır. İlk Müslüman bir kadındır. Peygamberimizin soyu kızından devam eder. Peygamber Efendimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım'' dedi.