Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde, park ve bahçelerde yaptıkları çalışmalarla daha güzel ve estetik bir kent için çalışmaya devam ediyor.

Merkez Efeler ilçesinde çalışmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Aydın Tekstil Parkı’nda, İsmet Sezgin Parkı’nda, Aytepe Mesire Alanı’nda, Gençlik Parkı’nda çim yenileme ve çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı.

Aynı şekilde ilçelerde de güzelleştirme çalışmalarına devam eden ekipler, İncirliova’nın Sevgi Yolu, Lozan Caddesi ve Gazi Paşa Caddesi’nde; Germencik’in Peynirci Caddesi, Batı Kurtuluş Caddesi, Şehit Teğmen Şakir Cezayir Caddesi’nde; Söke’nin İsmet İnönü Bulvarı, Adnan Kahvesi Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı başta olmak üzere bütün yollarında ve Kuşadası’nın Hüseyin Can Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ve İnönü Bulvarı başta olmak üzere belli başlı bütün cadde ve bulvarlarda mevsimlik çiçek çalışmalarını, budama, temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarındaki yeşil alanların bakımlarını da yapmaya devam ediyor.

Kentlerin görünen yüzleri olan cadde, bulvar ve parkların güzelleştirilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise vatandaşları, çiçeklendirilip bakımı yapılarak daha da güzelleşen park ve bahçelerde zaman geçirmeye ve sağlıkları için yürüyüş yapmaya davet etti.