Yunusemre Belediyesi, ilçeye değer katacak bir projesini daha hayata geçiriyor. Mesir Tabiat Parkı’nın 2. etap projesinin temelleri atılırken; projenin kısa bir süre içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.

Yunusemre Belediyesi, doğaseverlerin en gözde mekanlarından Mesir Tabiat Parkı’nın 2. etap projesine başladı. İçerisinde kültür evi, misafirhane, sosyal tesis ve müze binasının bulunduğu projeyi yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İnceleme gezisinde Başkan Çerçi’ye Fen İşleri Fuat Balcı eşlik etti. Manisa’ya güzel bir projeyi daha kazandırmaya hazırlandıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeyi kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mesir Tabiat Parkımızın ilk etabını geçtiğimiz yıl yenileyerek hizmete açmıştık. Şimdi de parkın üst bölümünde bulunan yaklaşık 150 dönüm arazi üzerinde yapacağımız 2. etabımıza başladık. Proje sanat atölyesi, müze, misafirhane ve sosyal tesis, otopark, mesire alanları ve yapay şelaleden oluşuyor. Temellerimizi attık, çalışmalar hızla ilerliyor. Proje tamamlandığında burası Manisalılara hitap edecek çok güzel bir alan olacak” şeklinde konuştu.