Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Topluluğu "Geleneksel Çiçek Dikme Festivali" kapsamımda çiçek dikme etkinliği yaptı.
600 çiçeğin dikildiği Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Karahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir Tarı, daire amir ve müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi. Müzik eğlence programından sonra çiçek dikme etkinliği gerçekleştirildi. İlk çiçek Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından gerçekleştirildi. Okulun Mobilya Dekorasyon Bölümü atölyesinin gezilmesi sırasında Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis atölyeye bir kompresör alacağını söyledi.
Bilgisayar Bölümü öğrencilerinden Emre Öna okul bahçesinin ve doğanın güzelleşmesine katkıda bulunmak için çiçek diktiklerini ifade ederken, Doğanın Sesi Topluluğu’nun Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir amaçlarının mezuniyet öncesi çevre düzenlemesi yaparak çevre bilinci oluşturmak ve çevreye karşı duyarlılığı artırmak olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.