CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP’nin Türkiye’nin partisi olduğunu belirterek, "Hortumcular dışında herkesin oyuna talibiz." dedi.

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer, milletvekili adayları İbrahim Özdiş ve Ahmet Adıgüzel, Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti. Site Başkanı Cengiz Erdoğanoğlu’nun KOBİ’lerin sorunlarını aktardığı toplantıda CHP İl Başkanı Bulut, Türkiye’nin uzun zamandır ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntı içinde olduğunu söyledi. Devletin tüm kurumlarına müdahale edildiğini, gelir dağılımındaki adaletsizliğin katlanarak arttığını vurgulayan Bulut, CHP’nin tüm bu olumsuz tabloyu tersine çevirmeye talip olduğunu söyledi. Uzun bir çalışmanın ardından hazırlanan ve toplumun tüm kesimlerine hitap eden seçim bildirgesinin CHP’ye iktidarın kapısını sonuna kadar açtığını ifade eden Bulut, "Türkiye’de yaşayan herkesin partisi olan CHP halkın umududur. Bu kötü gidişi durduracak tek parti CHP’dir ve bu halkın parasını hortumlayanlar dışında herkesin oyuna talibiz. Her kesimin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunlara derman olmak istiyoruz." dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP’nin hiç kimsenin aklına gelmeyecek projelerle halkın karşısına çıktığını ve bu projelerin uygulanabilirliğini kimsenin eleştiremediğini kaydetti. Metal Sanayi Sitesi’nin de sorunlarını bildiklerini ifade eden Karalar, sitedeki işletmelerin ihracat yapabilmelerini sağlayacak yatırımlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Adana’da işsizliğin çok yüksek olduğunu ancak sanayicilerin kalifiye ara eleman bulamadığını ifade eden Karalar, "Makine mühendisleriyle birlikte sanayicilerimizin ara eleman ihtiyacının karşılanmasını sağlamak için Metal Sanayi Sitesi içinde bir eğitim merkezi yapıyoruz." diye konuştu.