Haziran ayında yapılacak seçimlerde CHP'nin Adana birinci sıra adayı Elif Doğan Türkmen, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri; Basri Baş, Aliye Gültekin ve Halil Akılevi ile sohbet eden Türkmen, 7 Haziran’a kadar yapacağı çalışmaları anlattı.

Elif Doğan Türkmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge ve Adana Başkanı Rana Dal ve İŞKAD Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Özçelik ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim ile sohbet eden Türkmen, geçtiğimiz hafta sonu seçim ofisinin açılışında kendisine destek veren tüm partililerine teşekkür etti. Türkmen, ‘Çıktığımız yolda tüm partililerimizin emekleri var. Bu nedenle partililerimize olan borcumuzu ödemek için CHP’yi Adana’da 1. parti yaparak, iktidarın kapısını açacağız.” dedi.

7 Haziran’a kadar Adana’da gezilmedik ilçe ve mahalle bırakmayacaklarını dile getiren Türkmen, “Tüm milletvekili adayı olan yol arkadaşlarımızla sıkılmadık el, gidilmedik yer bırakmayacağız. Hepimizin hedefi CHP’yi iktidar, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaktır. Ben bugün nasıl halkımızın ‘Elif’i isem milletvekili seçildiğim gün de değişmeyeceğime, sorumluluğumun daha da artacağına, Adana ve ülkem için çalışacağıma söz veriyorum. Adana ofisim 24 saat açık kalacak. Partili, partisiz herkesi 7 Haziran’da halkın iktidarını gerçekleştirmeleri adına CHP’ye oy vermeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.