Cumhuriyet Halk Partisi Adana milletvekili adayı Mustafa Kemal Özkan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıldönümünü nedeniyle Başkan Esendemir’i kutlayan Özkan “Özgür basının olduğu bir ülke diliyorum. Özgür toplumlarda medyaya büyük görevler düşmektedir. Ülkemizin geldiği bu sıkıntılı ortamda basın mensuplarının rahatça çalışamaması bizleri üzmektedir. CHP iktidarında herkes işini yapacak, gazeteci de eskiden olduğu gibi denetim görevini sürdürmeye devam edecektir. Basınsız bir millet ve ülke düşünülemez.” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin her zaman toplumsal sorunlarla yakından ilgilenip, sivil toplum kuruluşlarının en önemlisi olduğunu dile getiren Özkan şunları söyledi: “Gazetecilerin her zaman yanındayız. 7 Haziran seçimlerinde önce Adana’da, daha sonra Türkiye genelinde birinci parti olacağımıza ve iktidara geleceğimizden asla kuşkum yok.”

Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ise Mustafa Kemal Özkan ile okul arkadaşı olduğuna işaret ederek, “Kendisine çıktığı bu erdemli yolda başarılar diliyorum. Cemiyetimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı ise minnettarım. Ayrıca bir Adanalı olarak ta kendisini mecliste görmek en büyük dileğimizdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adanalıların sayısının fazla olmasından öncelikle bizler gurur duyarız.” diye konuştu.