Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat milletvekili adayı H. Aslan Nurdoğdu, 13 yıllık AK Parti iktidarında Yozgat’ın devlet yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirterek, 7 Haziran seçimlerinin Yozgat’ın ve ülkenin kurtuluşu olacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat’ın ilçe ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek partisine destek isteyen CHP Yozgat milletvekili adayı H Aslan Nurdoğdu, AK Parti iktidarını sert sözlerle eleştirerek CHP’nin seçim beyannamesini anlattı. Ziyaret ettikleri ilçe ve köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Nurdoğdu, “Halkımızın bize karşı olan ilgisi partimize olan sevgilerini gösteriyor. Şuan nereye gitsek vatandaşımız bizleri bağrına basıyor. Yozgat tarım ve hayvancılık şehri olmasına rağmen maalesef bu imkanlardan yeterince yararlanamamış en fazla göç kırsalda yani köylerimizde yaşanmıştır. İnşallah bizim iktidarımızla biz bunu tersine çevirerek vatandaşlarımızın refah düzeyini yükselteceğiz.” dedi.

'KAÇAK SARAYA VAR KÖYLÜYE ÇİFTÇİYE NEDEN YOK'

Cumhurbaşkanına yapılan kaçak saraya milyarlarca para bulunduğunu ama köylüye çiftçiye gelince para yok denilmesinin AKP’nin köylüye ve çiftçiye verdiği değeri gösterdiğini söyleyen Nurdoğdu, “Bugün o sarayın bir aylık elektrik yada kışın ki doğal gaz gideri neredeyse bir ilimizin komple elektrik giderine karşılıyor. Her seferinde tasarruftan dem vurarak halkımızı kandırmaya çalışan AKP iktidarı makam araçları ve verdikleri şatafatlı görüntüden israf konusunda ne kadar samimi olduklarını ortaya koyuyor. Bugün Yozgat’ımızda ve ülkemizde aç fakir fukara vatandaşımız çöpten yiyecek arar duruma düşmüş ama bunu görmezden gelen mevcut hükumet israfa devam etmektedir. İşsizlik sayısı her geçen gün artarken vatandaşımız karamsar hale gelmiş yarınından endişe ediyor. Bugün bakıyoruz Yozgat’ımızda ve ülkemizde ister kamu ister özel alınan insanlara mutlaka AKP’lilerden kendi yandaşlarından alıyorlar. 'Bendensen gel, benden değilsen işine bak' mantığı Ortadoğu ülkelerinde bile rastlayamazsınız. İşte CHP iktidarı ile bu yanlış hukuksuz, adaletsiz düzene dur diyeceğiz. Yeter ki bize bu desteği verin. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, siz değerli seçmenlerimizden 4 yıl süre için yetki istedi. Bizim partimizde bizden olan ya da olmayan ayrımı yok. Yozgatlı, Diyarbakırlı, ülkemizdeki bütün kamuda çalışan taşeron işçilerimiz CHP iktidarıyla hayallerindeki kadrosuna kavuşarak yarınına daha güvenle bakacak." diye konuştu.