CHP Adana milletvekili adayları Zülfikar İnönü Tümer ve Yüksel Karaaslan, Yakapınar, Çatalpınar, Yahşiler, Esenler, Çelemli, Vayvaylı, Kaşlıca, Güveloğlu, Belören, Kütüklü ve Ziyanlı köylerinde vatandaşlarla görüştü.

Yüreğir’e bağlı mahalle ve köylerde CHP iktidarında gerçekleşecek projeleri anlatan Tümer, çiftçi ve esnafla dertleşti, sorun dinledi, CHP’nin çözüm önerilerini sundu.
Belören’deki orman köylüleriyle sohbet eden Tümer, CHP iktidarında devlet arazilerinin 49 yıllığına köylüye kiraya verileceğini ve başkasına satılmayacağını belirtti. Tümer, "Bu eksikleri gidermek mümkün. Tek eksik siyasi irade. Siyasi iradenin de adresi CHP." dedi.

Çatalpınar köyündeki sebze-meyve halindeki esnafla görüşmesinde çiftçiye özel mazot fiyatının 1.5 liraya indirileceğini, esnafa özel kredi ve yıllık harcamasına göre destek sunulacağını dile getiren Tümer, "CHP’nin tüm projeleri tamamen vatandaş odaklı. Yoksulluğun ve işsizliğin önüne geçmek için aralıksız çalışıyoruz. Türkiye, CHP iktidarında rahat bir nefes alacak." ifadelerini kullandı.

Zülfikar İnönü Tümer, kahvehanelerde zaman geçiren Yüreğirlilerin sorularını da cevapladı. Asgari ücretli, emekli, işçi, öğrenci ve ev kadınlarına sunulacak desteklerin vatandaşı rahatlatacağını vurgulayan Tümer, "Halkın yararına olmayan tüm işlerden uzak duracağız." diye konuştu.