Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, CHP Artvin Merkez İlçe Kongresi'nin 30 Ağustos Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Şahin, Kafkasör mevkiindeki bir restoranda basına verdiği kahvaltı sonrası açıklamalarda bulundu. Şahin, şunları kaydetti: "Ülkeyi kurtarıp devleti kuranların partisi olan Cumhuriyet Halk Partimizin 35. Olağan Artvin Merkez İlçe Kongresi'ni yapıyoruz. Bu onurlu bayrağı kurulduğu ilk günden beri taşıyanlardan olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Pazar günü yapacağımız kongre ile ilçe örgütümüzün yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçeceğiz. Örgütümüzün Artvin'de kurulduğu ilk andan itibaren, en son benim başkanlığımda geçen süreye kadar görev alan değerli başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarında emeği geçenler ile üyelerimizin tamamına ve tabiki partimize her seçimde oylarıyla güç veren çok kıymetli yurttaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Başkanlık görevini üstlendiğim yaklaşık 2,5 yılda mesaimin çoğunu partime ve partililerime ayırıp büyük bir özveriyle partime katkı vermeye çalıştım. Bu zaman zarfında partili partisiz çeşitli kesimlerce de takdir edilmek motivasyonumu da her zaman artırmıştır."

Partisinin tüm üyeleri ve oy verenleri ile büyük ve güzel bir aile olduklarını belirten Şahin, şu ifadeleri kullandı: "Görevim süresince değerli katlıları olan çok sayıda partilimizle birlikte çalıştık. Şimdi bu el ele gönül gönüle çalıştığımız pek çok partilimizin de teşviki ve istemiyle yeni dönemde daha çok çalışmak ve daha çok başarılı olmak için CHP Artvin Merkez İlçe Başkanlığı'na yeniden adayım.
Bu duygularla 30 Ağustos Pazar günü saat 11.00'da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde yapılacak olan ilçe kongremizin ülkemize, halkımız ve partimize hayırlı olmasını temenni ederken, tüm Artvinlileri, partililerimizi ve dostlarımızı ilçe kongremize davet ediyorum."