Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında İslahiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden adaylar, projelerini vatandaşlarla paylaştı.

7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala CHP Gaziantep milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda İslahiye’de vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, vatandaştan destek istedi. CHP'nin İslahiyeli milletvekili adayı avukat Selim Karahan kendi bölgesindeki çalışmalarda vatandaşın sevgi gösterileriyle karşılaştı. Vatandaşlardan destek sözü alan Karahan, CHP iktidarında İslahiye'nin de Gaziantep'in de maruz kaderinin değişeceğini, Gaziantep'e hizmet etmekte sınır tanımayacaklarını söyledi. Karahan, "İktidara gelmeleri durumunda çiftçinin de emeklinin de asgari ücretlinin de yüzünü güldüreceğiz. 7 Haziran gecesi hem İslahiye'de hem Gaziantep'te hem de Türkiye'de birinci parti olup tek başımıza iktidara geleceğiz." şeklinde konuştu.

İslahiye'de dönerci dükkanında dönerci ustasına yardım eden CHP milletvekili adayı Ali Peri, döneri kestikten vatandaşlara aç olan var mı, diye sordu. Bir vatandaşın 'hangimiz tokuz ki' cevabına Peri, "İnşallah 8 Haziran sabahında CHP'nin tek başına iktidarında hiç kimse aç kalmayacak, herkes alnının terinin hakkını alacak, güç verin, destek verin, hayır dualarınızı bizden esirgemeyin. Yaşanacak Türkiye'yi birlikte kuralım" şeklinde cevap verdi.