Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, iktidara en yakın partinin CHP olduğunu belirterek, Hırsızlığa, haksızlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, adaletsizliğe, zulme dur demek için 7 Haziran’da oylarımızı CHP’de birleştiriyoruz dedi.

Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP örgütleri ve milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi’ndeki halk toplantısında CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, parti içi demokrasinin en somut göstergesi olan önseçimi yaşama geçiren CHP’de seçim çalışmalarının yaklaşık 5 aydır aralıksız sürdüğünü kaydetti. Bulut, bu özverili çalışmalarla ve toplumun tüm kesimlerini kapsayıp kucaklayan seçim bildirgesiyle CHP’nin iktidarın tek alternatifi haline geldiğini söyledi.

'ALGI OPERASYONLARI BU KEZ TUTMAYACAK'

Halkın AK Parti iktidarından kurtuluşun adresi olarak gördüğü CHP’nin yükselişinden rahatsız olan toplum mühendislerinin 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi CHP’nin oylarını bölmek için algı operasyonu yapmaya çalıştığını ifade eden Bulut, CHP’lilerin sorumluluğu başka partilerin barajı geçip geçmemesi değil, CHP’yi iktidara taşımak olduğunun altını çizerek seçmenleri uyardı.

Oy kullanmayan seçmenlere de çağrıda bulunan Burhanettin Bulut, oyların çalınmasını önlemek için yaklaşık 200 gönüllü avukatın da görev aldığı ekipler kurduklarını dile getirdi. Bir tek oyun bile çok önemli olduğunun altını çizen Bulut, "7 Haziran’da sandığa gidip oyumuzu kullanıp CHP’yi Adana’da birinci parti yapmamız yeterli değil. Yaşadığımız apartmanda, sokakta, mahallede oy kullanmayan kişileri ikna edip sandığa götürmeliyiz. Halkımız oyuna sahip çıkacak biz de CHP örgütleri olarak bir tek oyun bile çalınmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.