Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, terör olayları nedeniyle adeta kan gölüne dönen Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin’in düzenlediği kaynaşma yemeğine CHP İl Başkanı Gökhan Yağ, İl yönetim kurulu üyeleri, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, Türkiye’nin 7 haziran seçimleri sonrasında yaşanan terör olayları nedeniyle kan gölüne döndüğünü vurguladı. Kan, gözyaşı ve terör üzerinden iktidar kurmaya çalışanları toplumun hiçbir zaman affetmeyeceğini dile getiren Yağ, CHP’nin ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkabilmesi için 7 Haziran seçimleri sonrasında halk iradesi ve ülke çıkarları doğrultusunda çözümden yana bir duruş sergilediğini ifade etti.

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de terör, acı ve gözyaşını siyasi rant aracı olarak kullananlar nedeniyle her gün şehit cenazelerinin geldiğini söyledi. CHP iktidarının sorunları çözecek, toplumsal barışı sağlayacak tek parti olduğunu belirten Tümer, “Acıları, gözyaşlarını dindirecek parti CHP’dir.” ifadelerini kullandı.

Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, CHP’nin Karaisalı’da hak ettiği konuma ulaşması için ilçe yöneticileriyle birlikte canla başla çalıştıklarını söyledi.