Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayları Zülfikar İnönü Tümer ve Müzeyyen Şevkin, Karataş ilçesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
İl Seçim Kurulu Üyeleri Akif Kemal Akay ve Ayhan Barut ile Karataş İlçe Başkanı Ersan Aygün’ün yanı sıra partili kadınlar ve gençlerle Karataş’ta seçim çalışması yapan adaylar, CHP’ye güvenenlerin kesinlikle mahcup olmayacağını vurguladı.

Karataş merkezi ile birlikte ilçeye bağlı Yüzbaşı, Oymak, Helvacı, Çarşılı, Sirkenli, Kızıltahta, Kesik ve İnnepli köylerinde ve kahvehanelerde vatandaşlarla görüşen Tümer ve Şevkin, “Bize sunulacak makamın hakkını vereceğiz. Her işimiz vatandaş odaklı olacak. CHP iktidarında güzel ülkemiz daha güzel imkanlara ve yaşam standardına kavuşacak.” dedi. Karataş ve Adana’nın verimli tarım arazilerinden oluşmasına rağmen tarım potansiyelinin kullanılamadığına işaret eden Şevkin, , iktidarın sektörü adeta dışladığını söyledi. Şevkin, “Çiftçinin üretim girdileri yüksek boyutlarda. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi çiftçi için mazot fiyatını 1.5 liraya düşüreceğiz. Bu uygulama ülkemiz için hayal değil. Ekonomik ve sosyal atılımlar 7 Haziran’da değişecek siyasi irade sayesinde olacak. 8 Haziran’dan itibaren CHP iktidarıyla yaşanabilir bir Türkiye oluşacak.” diye konuştu.