Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il kadın kolları başkanlığı, seçim çalışmalarına başladı. CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul öncülüğünde CHP’li kadınlar 07 Haziran Genel Seçimleri'nde il merkezinde ev ev gezerek parti programlarını anlatmışlardı. 1 Kasım Genel Seçimleri için yine bir araya gelen CHP’li kadınlar, seçim startı aldı.

İl binasında gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul, Kadın Kolları merkez ilçe başkanı Neslihan Küçükay, Kadın kolları yönetimi ve üyler katıldı. Toplantıda konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul, şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak içinde bulunduğumuz bu zor durumdan sorumlu olan 13 yıllık iktidara artık dur demek zorundayız. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz sancılı bir dönemden geçiyor. Siyasal iktidar hem ülkemizde, hem de doğuda barış, kardeşlik, adalet, özgürlük, demokrasi, huzur ve mutluluğu açıkça tehdit ediyor. AKP halkı ayrıştıran, kutuplaştıran ve ötekileştiren bir anlayışla ülkemizi yönetiyor. Bugün Türkiye’nin içi boşaltıldı. Sarayda oturan Cumhurbaşkanı herkese parmak sallıyor, hukuk ayaklar altında, özgürlükler kısıtlı, gazeteciler dayak yiyor. Hapishanelere tıkılıyor, medya susturuluyor. Kadınlarımız öldürülüyor, insanlar sindiriliyor. Herkes korku içinde ne zaman tutuklanacağını bekliyor."

Seçilirlerse yapacaklarını anlatan Kurul, "CHP’ye oy vereceksiniz diyerek seçim startını Artvin Kadın Kolları İl Başkanı olarak veriyorum.” dedi.