CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi iktidarın, kendisinin Manavgat'a hizmet ettirmemek için ellerinde gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde partisinin 25. dönem Antalya milletvekili adaylarını tanıtım toplantısında partililere konuşma yapan Başkan Şükrü Sözen, "Partimiz CHP'nin benim kadar yürekten tek başına iktidara gelmesini isteyen başka birisi yoktur herhalde." dedi. Sözen, siyasi iktidar, tarafından uğradığı ayrımcılığı partilere anlatarak partililere içini döktü.

Siyasi iktidarın, Büyükşehir Yasası'nı bahane ederek 30 Mart mahalli seçimlerinde halkın sandıkta kendisine teveccüh göstermesiyle ikinci defa Manavgat'a başkan seçildiğini anlatan Sözen, Manavgat'a hizmet etme aşk ve şevklerinin her daim taze olduğunu buna karşı birilerinin hizmet etmemesi için kendisine her türlü engellemeyi yaptıklarını iddia etti. Siyasi iktidarın Manavgat'a hizmet yaptırmamak için her türlü engellemeyi sürdürdüğünü vurgulayan Sözen, "Manavgat'a hizmet etmem için halkımız sandıkta ikinci defa yetki vermesine karşı birilerini hizmet ettirmemek için her türlü engellemeyi yapıyor. Onun için benim kadar partimiz CHP'nin iktidara gelmesini yürekten isteyen yoktur." ifadesini kullandı.

'AKP İKTİDARININ İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNDÜ'

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen de yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı için yolun sonunun göründüğünü söyledi. 7 Haziran seçimlerinin aynı zamanda AK Parti'nin bütün hukuksuz uygulamalarına bir dur deme seçimi olacağının altını çizen Esen, halkın bu seçimde sultanlık özlemi içinde olanlara sandıkta geçit vermeyeceğini kaydetti.

7 Haziran'ın gelecek nesillerin huzur, güven, barış ve ötekişletirilmediği bir Türkiye'de yaşamalarının seçimi olacağını için tarihi öneme sahip olduğunu dile getiren Esen, "Seçim tarihine kadar ev ev dolaşarak partimizi 7 Haziran'da tek başına iktidara taşıyalım. AKP iktidarı için deniz bitti; yolun sonu göründü. Halkımız bunların hukuk ve keyfi uygulamalarına gereken cevabı 7 Haziran'da sandıkta cevabı verecek. Bu cevabı sandıkta gür bir şekilde verebilmek için bir kişiyi ikna etme adına da olsa ev ev dolaşalım." şeklinde konuştu.