CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, 7 Haziran seçimlerine kadar ev ev dolaşarak partilerini tek başına iktidara taşıyacaklarını söyledi.

CHP Manavgat Kadın Kolları, ilçede bir restoranda kaynaşma toplantısında bir araya gelerek seçim çalışması stratejisi belirledi. CHP'li kadınların kaynaşma, tanışma ve seçim stratejisi belirleme toplantısına CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve İlçe Başkanı Ahmet Öztürk de katıldı.

Kangren olmuş sorunların çözümü için siyasette de kadın elinin değmesi gerektiğini belirten Taş, partilerinin 7 Haziran'da Meclis'e kadın vekil göndermeye kararlı olduğunu kaydetti. Hiç kimsenin düşünce, inanç, fikir ve düşüncelerinden ötürü ayıplanmadığı ve ötekileştirilmediği bir Türkiye için CHP'nin tek başına iktidara gelmesi için Manavgatlı kadınlar olarak tek yürek olduklarını belirten Taş, "7 Haziran seçimlerinin sonucunu kadınların belirleyeceğine inanıyoruz. CHP'li kadınlar olarak partimizi tek başına iktidara taşımak için ev ev dolaşarak çalışacağız. Çocuklarımızın özgürce ve hiç bir kaygı duymadan yaşaması için kadınlara çok büyük sorumluluklar düşüyor. Toplumu şekillendiren ana güç kadın. Kadın sorunlarına karşı tek yürek olduk." diye konuştu.