Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Yumurtalık merkez, Deveciuşağı, Haylazlı ve Zeynepli köyleri ile Yüreğir’in Çatalpınar köyünde vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP’nin, 7 Haziran’dan sonra ülkesi ve vatandaşlarının çıkarı için istikrarlı bir politika yürüttüğünü dile getiren Tümer, şehit cenazelerinin tüm yurtta yürekleri dağladığını ifade etti. Adana ve Osmaniye’deki tüm şehit cenazelerine katıldığını, anaların, eşlerin, çocukların gözyaşlarına, ağıtlarına tanıklık ettiğini dile getiren Tümer, “Şehitlerimizi bir şehit, iki şehit diyerek sayı sayıyor gibi lanse edemeyiz. Şehit evlerine düşen ateşi kimse geçiştirmemeli.” diye konuştu.

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit ve yöneticiler ile Yumurtalık’ta tatil yapan vatandaşları ve esnafı da ziyaret eden Tümer, AK Parti’nin ülkeyi ekonomik ve siyasi olarak çözümsüzlüğe sevk ettiğini söyledi. Yumurtalık’ın eşsiz tarihi ve doğal güzelliklere sahip olduğunu ifade eden Tümer, “Güzel ilçemizin hak ettiği değere ulaşması gerekiyor. Yumurtalık’ın ileriye taşınması sadece belediyenin gücü ile olacak bir şey değil. Merkezi yatırım için de harekete geçmeliyiz.” diye konuştu.