Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde ilçe seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Kamil Dalkara “ Ülkeyi parsel parsel sattılar. Paralel yalanı ile masum insanları içeri attılar. 8 Haziranda Haramiler hesap verecek” dedi.
Seçim bürosu açılışı ve aday tanıtımı için Afşin’e gelen CHP Kahramanmaraş adayları Afşin’de halka hitap etti. CHP İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen milletvekili adayı Dalkara, 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde haramilerin hesap vereceğini söyledi.
Kamil Dalkara hırsızlara hesap sormanın vakti geldiğini belirterek “Halk yanlış yapmaz. Halka inandığımızda güvendiğimizde göreceğiz ki en doğrusunu yapmışız. Şu anda da basından gördüğünüz gibi bu işe layık bu işi en iyi yapacak insanlar var, AKP'ye karşı dik duracak, yüreğini koyacak insanlar var. Bir ekip ruhu var. İnançlıyız ve mutluyuz, nedeni ise 2015 seçimlerinden sonra bu haramilerin bu ülkeyi ne hale getirdiklerinin hesabını verecekler. 2 milletvekili çıkaracağız bu partiyi iktidar yapacağız. CHP bu dönem iktidar olacak. Çünkü AKP'nin bu ülkeyi ne hale getirdiğini hep birlikte gördük, görüyoruz. Bu ülke uyuşturuldu televizyonlarca artık buna son vereceğiz” dedi.

Bu ülkenin temel taşının CHP olduğunu belirten milletvekili adayı Fatih Viçdan da, 1923'te tüm etnik farklı kökenlerin birleşip tek yumruk olup emperyalist ve faşist güçleri bu ülkeden kovduklarını vurgulayarak, "Bunun başında Mustafa Kemal Atatürk vardı. Yine 2002'de beri bu ülkeyi parsel parsel sattılar. İnsanları ötekileştirdiler, alevi, kürt diye ayırdılar. Her türlü paramparçayı yaptılar. Ama o emperyalist güçleri bu ülkeye tekrar sokarak, yabancı sermayeyi bu ülkeye çekerek, burada ki bütün bankaları, değerli kurumları peşkeş çektiler. Buna dur dememiz lazım, bunun için her birimiz bir nefer olacağız. Paralel yalanı da bitiş her taşın altında paralel var dediler ama diğer tarafta ülkeyi sattılar." dedi. Yaklaşık 1 saat süren aday tanıtım toplantısı sonunda ilçe seçim bürosu açılışı yapılarak hayırlı olması temennisinde bulundular.